mchi

Најнови вести

Бочварски: По победата на СДСМ на локалните избори, нема повеќе да има диви депонии во Штип!

dbi

10.09.2017

Изјава,
Благој Бочварски, потпретседател на СДСМ
Штип, 10.09.2017


Се наоѓаме на локалитетот „Мирјанина Црква“ којшто е целосно запуштен, запоставен и со многу шут и градежен отпад. Овде има многу вакви депонии, денеска решивме една од овие депонии да ја исчистиме, заедно со нашите поддржувачи, другари и сите заинтересирани кои зедоа учество во оваа акција.

Имаме одговорност, пред самите нас и пред идините генерации, да направиме добри дела за овој град, да работиме во интерес на граѓаните, да ја заштитиме животната средина и здравјето на нашите граѓани. Продолжуваме да работиме посветено, транспарентно и во интерес на граѓаните на Општина Штип и на Република Македонија.

Затоа, после промената на локалната власт во општина Штип, по победата на СДСМ, овде, вакви депонии повеќе нема да има.

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени