mchi

Интервјуа

Бочварски учествуваше во дебатата на Топ Тема на телевизија Телма

dbi

30.09.2017

Кандидатот за градоначалник на општина Штип и потпретседател на СДСМ, Благој Бочварски учествуваше во дебатата за промоција на кандидатите за градоначалници - локални избори 2017 организирана од емисијата Топ Тема на телевизија Телма.

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени