mchi

Интервјуа

Шилегов учествуваше во дебатата на Отворено на телевизија 24

dbi

03.10.2017

Кандидатот за градоначалник на град Скопје и потпретседател на СДСМ, Петре Шилегов учествуваше во дебатата за промоција на кандидатите за градоначалници - локални избори 2017 организирана од емисијата Отворено на телевизија 24

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени