mchi

Интервјуа

Интервју на Бочварски за Макфакс

dbi

04.10.2017

Интервју на кандидатот за градоначалник на општина Штип и потпретседател на СДСМ, Благој Бочварски за новинската агенција Макфакс

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени