mchi

Најнови вести

Прв финансиски извештај на Коалицијата за локални избори предводена од СДСМ за приод од 14.09.2017 до 04.10.2017 година

dbi

08.10.2017

 

Финансискиот извештај со спецификација на трошоците за приходите и расходите на трансакциската сметка за изборна кампања за приод од 14.09.2017 до 04.10.2017 година можете да го погледнете тука. 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени