mchi

Прес центар

Туфегџиќ: Македонија гласаше слободно, сдсм и коалицијата имаат извесна победа во мнозинство од општините

dbi

15.10.2017

Изјава за медиуми,
Ивана Туфегџиќ, пратеничка во Собранието на Република Македонија
Скопје, 15.10.2017

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени