mchi

Најнови вести

Втор финансиски извештај на Коалицијата за локални избори 2017 предводена од СДСМ за приод од 14.09.2017 до 04.10.2017 годинa

dbi

01.11.2017

Финансискиот извештај со спецификација на трошоците за приходите и расходите на трансакциската сметка за изборна кампања за приод од 05.10.2017 до 13.10.2017 година можете да го погледнете тука.

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени