mchi

Соопштенија

Делегација на СДСМ оддаде почит по повод 13 ноември, Денот на ослободување на Скопје

dbi

13.11.2017

Соопштение за јавност


Почитувани,

По повод Денот на ослободувањето на Скопје, партиска делегација на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, предводена од Миле Зечевиќ, организационен секретар на СДСМ, положи цвеќе и оддаде почит пред споменикот на ослободителите на Скопје на Партизанските гробишта во Бутел , во Алеата на заслужните граѓани на гробот на генерал Михајло Апостолски во Бутел и пред споменикот „Ослободители на Скопје“ пред Владата на Република Македонија.

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени