mchi

Обраќања

Шахпаска: Со измените на Законот ќе се затвори отвореното прашање околу употребата на јазиците

dbi

13.11.2017

 

 

Видео од реплика на пратеничката Јагода Шахпаска,на продолжението на 15 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени