mchi

Најнови вести

Атанасов: Законот за употреба на јазиците е во интерес на граѓаните и ќе го зајакне концептот на заедништво

dbi

13.11.2017

Видео од реплика на пратеникот Петар Атанасов на продолжението на 15 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени