mchi

Најнови вести

Тунтев: Измените се потребни за да се допрецизираат сите отворени прашања во Законот за употреба на јазиците

dbi

13.11.2017

Видео од реплика на пратеникот Томислав Тунтев, на продолжението на 15 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени