mchi

Најнови вести

Прентовиќ: Законот за употреба на јазиците е уставен и само ќе го стави во правна рамка нашето реално живеење

dbi

14.11.2017

Видео од реплика на пратеничката Татјана Прентовиќ,на продолжението на 15 седница на Собранието на Република Македонија

 

 

 

 

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени