mchi

Архива на вести

Бараме итна седница на Советот и референдум за рудниците во Валандово

Со оглед на сериозноста на прашањето, Советничката група на СДСМ на 11-ти април 2017 година, поднесе барање за свикување на итна и јавна седница на Советот на која ќе се дискутира забарањата на граѓанската иницијатива “Спас за Валандово”, но до денеска се уште не нема одговор нашите барања

dbi

24.04.2017

Груевски ги жртвува граѓаните и државата, мнозинството мора да го спречи!

Уставниот поредок е нарушен од неразумното однесување на Никола Груевски и раководството на ВМРО-ДПМНЕ кои за да ја избегнат правдата, користат вистинско насилие врз граѓаните и државата.

dbi

24.04.2017

Новата реформска Влада ќе изгради нов Клинички центар, Тодоров си оди!

Денеска е 23 април 2017 година, а од новиот Клинички центар се уште ги има само тарабите покрај кои се шетаа Тодоров и Груевски пред три години.

dbi

23.04.2017

За да ги задоволат криминалните апетити, Груевски и ВМРО-ДПМНЕ се подготвени да ја жртвуваат стабилноста на Македонија

Ширењето на лажни вести, насилничката реторика и создавањето поделби меѓу граѓаните, само заради заштита на криминалот е најголемото антидржавно однесување на опозициската ВМРО-ДПМНЕ.

dbi

23.04.2017

Павлески: Блокадата на ВМРО-ДПМНЕ за три недели ја носи државата во хаос, мнозинството има обврска да го спречи!

Со блокадата на Собранието, пратениците на ВМРО-ДПМНЕ го блокираат и изборот на новиот собраниски претседател кој единствено може да ги закаже локалните избори. Во вакви услови,

dbi

23.04.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени