mchi

Архива на вести

Владата на СДСМ ги покачува платите на војниците и ја внесува Македонија во НАТО, ВМРО ДПМНЕ шири хистерија против НАТО

Лагите изнесени на прес конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ ја покажуваат нервозата од добиената покана за членство во НАТО, нервоза од промените кои што се случуваат и успехот на Македонија.

dbi

17.08.2018

Лицемерно е ВМРО-ДПМНЕ, денес во судница се слушна за партизацијата што ја спроведуваше режимот, се градат независни институции

Владата предводена од СДСМ останува доследна на воспоставените принципи на отвореност и транспарентност и одговорно продолжува со спроведување на мерките што градат професионални и независни институции.

dbi

17.08.2018

Продолжува хистеријата на ширење лажни вести од страна на ВМРО-ДПМНЕ, оваа партија не кажа дали е против членството во НАТО?

Владата веднаш објави целосен извештај за прославата „Одиме напред-Македонија во НАТО и ЕУ“ и јавноста ги знае сите детали околу целокупните трошоци, реализирани во законска и транспарентна постапка.

dbi

17.08.2018

ВМРО ДПМНЕ лаже затоа што не може да го разбере концептот на домаќинско и отчетно работење. Евтини летови ќе има!

Искривените соопштенија и прес-конференции на криминалната ВМРО ДПМНЕ се доказ дека оваа партија го изгуби сиот политички компас и единствена агенда која ја има е ширењето на лажни вести.

dbi

17.08.2018

ВМРО-ДПМНЕ не може да ги покрие позитивните трендови во земјоделството, податоците го потврдуваат тоа што земјоделците го чувствуваат

ВМРО-ДПМНЕ остави пустош во во македонското земјоделство, со години не исплќаше субвенции и манипулираше со земјоделците.

dbi

17.08.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени