mchi

Обраќања

Бочварски: Со укинувањето на радиодифузната такса се укинува давачка што беше финансиски товар за домаќинствата

Видео од обраќањето на пратеникот Благој Бочварски, на продолжението на 12 седница на Собранието на Република Македонија,по однос на 4 точка Предлог на закон за изменување на Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги.

dbi

19.09.2017

Тунтев:Укинувањето на радиодифузната такса ќе обезбеди поефикасно финансирање на јавниот сервис

Видео од обраќањето на пратеникот Томислав Тунтев, на продолжението на 12 седница на Собранието на Република Македонија,по однос на 4 точка Предлог на закон за изменување на Законот за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги.

dbi

19.09.2017

Китев: Со законот за стечајци се решава егзистенцијално прашање на повеќе од 3000 наши сограѓани

Видео од обраќањето на пратеникот Бетиане Китев, на продолжението на 12 седница на Собранието на Република Македонија,по однос на 3 точка Предлог на закон за материјално обезбедување на невработените лица поради приватизацијата на претпријатијата со доминантна сопственост на државата.

dbi

19.09.2017

Димитриевски: Законот за стечајци ќе обебзеди услови за достоен живот за илајдници стечајни работници

Видео од обраќањето на пратеникот Максим Димитриевски, на продолжението на 12 седница на Собранието на Република Македонија,по однос на 3 точка Предлог на закон за материјално обезбедување на невработените лица поради приватизацијата на претпријатијата со доминантна сопственост на државата

dbi

19.09.2017

Тунтев: Законот за јазици не е противуставен, ВМРО-ДПМНЕ да престане да игра со чувствата на граѓаните

Видео од обраќањето на пратеникот Томислав Тунтев,на продолжението на 15 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

14.09.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени