mchi

Соопштенија

Најголем срам е 11 годишното криминално владеење на ВМРО-ДПМНЕ, партијата којашто е синоним за неспособност, криминал и корупција

Најголем циркус и најголем срам во Република Македонија е 11 годишното криминално владеење на ВМРО-ДПМНЕ кога парите од буџетот се трошеа на палми, лажен барок, споменици, луксузни вечери, додека граѓаните и државата тонеа во сиромаштија и долгови

dbi

24.04.2018

Сомнителните тендери беа одлика на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ, централизираните набавки овозможуваат заштеди во здравството

Сомнителните тендери, создавањето монополи и остарувањето на криминални и бизнис интереси на поединци беше главна одлика на владеењето на ВМРО-ДПМНЕ и токму поради таквиот однос на таа партија здравствениот систем беше срозaн, а медицинскиот персонал потценет

dbi

24.04.2018

ВМРО-ДПМНЕ шири лажни вести, поради нивната неспособност пуштањето во употреба на автопатот Демир Капија - Смоквица беше одложувано

Криминалното и расипничко владеење на ВМРО-ДПМНЕ ќе остане запаметено по огромните пропусти и пуштошот што го направи во инфраструктурата.

dbi

23.04.2018

ВМРО-ДПМНЕ со години набавуваше скапа и неупотреблива опрема, централизираните набавки ќе овозможат заштеди

Преку лошите и погубни полиитки кои имаа за цел единствено остварување на нечии криминални интереси, ВМРО-ДПМНЕ зад себе остави уништен здравствен систем, потценет медицински персонал и погазени права на пациетните, а здравството во Македонија беше едно од најсмртоносните во Европа

dbi

23.04.2018

Единствени резултати од владеењето на ВМРО-ДПМНЕ се криминалните тендери, градската администрација работи во интерес на граѓаните

Ниту едно празно обвинување на ВМРО-ДПМНЕ нема да ги сокрие овие поразителни факти ниту пак ќе ги засени придобивките од одговорното работење на градската администрација предводена од СДСМ и градоначалникот Шилегов

dbi

23.04.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени