mchi

Прес

Новата антикорупциска комисија добива сериозни надлежности во борбата против корупцијата

Денеска пратениците во Собранието на Република Македонија ќе гласаат за усогласениот текст на реформскиот Закон за спречување на корупцијата и судир на интереси, со којшто конечно Македонија ќе добие силна и независна институција за борба против корупцијата.

dbi

17.01.2019

Законот за употреба на јазиците е уставен и дава придонес во градењето на едно општество за сите

Бројни економски показатели секојдневно докажуваат дека со успешните економски политики и придвижувањето на интегративниот процес, економијата е веќе на здрави основи и се движи во вистински правец.

dbi

17.01.2019

Сите пратеници да го поддржат законот за професионална, независна и вистинска Антикорупциска комисија

Денеска во Собранието во процедура влегува Предлог - законот за спречување на корупцијата и судир на интереси

dbi

16.01.2019

Со непотпишувањето на Указите, Иванов го прекрши Уставот и ја погази волјата на мнозинството

dbi

15.01.2019

Најавите за бојкот на претседателските избори се потврда дека Мицкоски и ВМРО-ДПМНЕ немаат поддршка и бараат алиби за поразот

Тој, Груевски, Иванов и Бачев не успеаја да ја блокираат иднината на Македонија во ЕУ и НАТО, беа поразени од граѓаните

dbi

15.01.2019

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени