mchi

Архива на вести

СДСМ Битола: Сеење магла наместо подземни паркинзи

Денес во Битола, немаме подземни сообраќајници и гаражи, но затоа често имаме магла и смог, за кои постои неподелено мислење дека маглата ја сее неодговорната, штетна и некомпетентна власт на ВМРО ДПМНЕ, а смогот е последица на енормното загадување на нашиот град

dbi

25.02.2017

Централниот одбор на СДСМ едногласно го утврди претседателот Зоран Заев за мандатар за состав на новата Влада!

Чест е, моја и на СДСМ, што по скоро 11 години режим, добиваме можност да ја формираме новата демократска Влада на Р.Македонија. Нашите цврсти определби се тоа да биде реформска Влада во којашто приоритет број еден се интересите на граѓаните на Македонија!

dbi

25.02.2017

Опозиционата ВМРО-ДПМНЕ

Колумна на потпретседателот на СДСМ Александар Кирацовски за дневниот весник „Дневник“, 25.02.2017

dbi

25.02.2017

Градоначалникот Наџински не задолжи со кредит за градење на улици, а тие се распаѓаат. Берово заслужува квалитетен живот!

Градоначалникот Драги Наџински и советниците од ВМРО-ДПМНЕ `не задолжија со кредит од 24.000.000 денари за градење улици во Берово, но сите ја гледаме грдата слика во градот. Додека кредитот го враќаме, улиците се распаѓаат.

dbi

25.02.2017

Демолиран месен штаб на СДСМ во Прилеп

Порачуваме дека ваквите провокации не можат да ги спречат демократските промени што носат живот за сите во Македонија, како што избраа граѓаните. Ќе живееме во праведно и правично општество каде секој кој го нарушува мирот на граѓаните ќе мора да одговара

dbi

24.02.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени