mchi

Обраќања

Приоритет на новата Влада е системскo решавањето на проблемите на лицата со посебни потреби!

Формирање на посебни центри за аутизам, за Даунов синдром и целосно реафиримирање на постоечките дневни центри за лица со посебни потреби со техничко и кадровско екипирање за да можат не само да ги згрижуваат децата за да им помине времето во денот додека родителите се на работа туку да можат да работат на подигање на нивните способности и вештини.

dbi

21.04.2017

Кирацовски: Вељаноски да работи по Деловникот или да ја напушти функцијата, СДСМ се откажува од реплики!

Оваа лакрдија во Собранието која се претвора во тавтологија од лаги и манипулации од страна на пратениците на ВМРО-ДПМНЕ

dbi

05.04.2017

Ковачески: Време е друг да го преземе раководењето со седницата за да го откочиме демократскиот процес!

Цели 5 дена од самиот почеток кога продолживме со конститутивната седница и требаше да дискутираме и дебатираме по третата точка од дневниот ред

dbi

31.03.2017

Заев: Еве ја Програмата за сите граѓани, на новата реформска Влада на унитарна и европска Македонија!

Парламентарното мнозинство силно посветено на зацврстување на унитарноста, суверенитетот и стабилноста на Република Македонија, ја декларира својата силна политичка волја за формирање на реформска Влада која ќе се фокусира на заедничките стратешки приоритети на Република Македонија, членство во НАТО и Европската унија

dbi

10.03.2017

Пренос во живо од обраќањето на претседателот Заев

Пренос во живо од обраќањето на претседателот на СДСМ Зоран Заев ќе може да следите тука

dbi

10.03.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени