mchi

Соопштенија

Владата предводена од СДСМ гради партнерски однос со земјоделците, ВМРО-ДПМНЕ да одговори зошто го закочи процесот за обештетувања

ВМРО-ДПМНЕ, партијата којашто со години ги малтеретираше и потценуваше земјоделците и го погазуваше нивниот труд, продолжува со лицемерието кон оваа категорија граѓани

dbi

22.04.2018

ВМРО-ДПМНЕ, Мицкоски и Груевски се темната страна на Македонија, граѓаните ја живеат светлата страна на иднината и напдредокот

Темната страна во новата историја на Македонија има назив, име и презиме а тоа се ВМРО-ДПМНЕ и Никола Груевски

dbi

22.04.2018

Лажните вести на ВМРО-ДПМНЕ достигнаа очајно ниво, опозициската партија се загуби во сопствените лаги

ВМРО-ДПМНЕ дефинитивно се загуби во лажните вести што секојдневно ги создава и пласира

dbi

22.04.2018

Заврши времето на набавки за исполнување на желбите на Груевски и Трајановски, властa предводена од СДСМ работи во интерес на граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ, партијата којашто е синоним за наместени тендери, расипништво и криминал, продолжува да шири лажни вести коишто се единствена статегија на опозициската партија

dbi

22.04.2018

Здрава животна средина и чиста вода за сите, се реализира 31 проект за изградба и реконструкција на водоводни и канализациски мрежи

о почетна или завршна фаза се вкупно 31 проект за изградба или реконструкција на водоводи, канализации и пречистителни станици, проекти во вредност од скоро 17 милиони евра

dbi

22.04.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени