mchi

Прес центар

Ременски: Очекуваме опозицијата да го поддржи Законот за медиуми што обезбедува професионален јавен сервис

Очекуваме опозицијата да го подржи Предлог-законот кој што ќе обезбеди транспарентен, независен, ефикасен и отчетен јавен радиодифузен сервис и транспарентно, независно, ефикасно и отчетно регулаторно тело во областа на аудио и аудиовизуелните медиумски услуги

dbi

17.04.2018

Иванова: Мицкоски да не се крие туку да одговори на прашањата за договорите од 10.5 милиони евра

Христијан Мицкоски не треба да се крие зад социјалните мрежи туку јавно да излезе пред граѓаните и да одговори на сите прашања кои се однесуваат на периодот кога тој раководел со ЕЛЕМ

dbi

16.04.2018

Ременски: Усвоените реформски закони ги унапредуваат демократските процеси и обезбедуваат сигурност за сите граѓани

Политиката на инклузивност, на соработка и отворени врати се покажа дека е реална и дава резултат, што е во интерес на Македонија и сите нејзини граѓани

dbi

13.04.2018

Иванова: Мицкоски да не се обидува да се крие зад народот туку да одговори за неговата улога на 27-ми април

Христијан Мицкоски вчера призна дека бил во толпата пред Собранието и учествувал во настаните од 27-ми април.

dbi

29.03.2018

Велковски: Обезбедени се 270 милиони евра за изградба на 60 патни правци со должина од околу 800 километри

Инфраструктурното поврзување меѓу градовите, селата и населените места низ цела Македонија и инфраструктурното поврзување со земјите од регионот и Европа претставува стратешки приоритет на СДСМ и Владата што ја предводи.

dbi

29.03.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени