mchi

Соопштенија

Демант на Журнал: Лагите на Груевски нема да ги запрат промените и одговорноста за криминалите во Аеродром!

Порталот Журнал и медиумите што ја објавија лажната вест се должни да се извинат. Во спротивно ќе бидат поднесени соодветни тужби.

dbi

11.04.2017

Ќе има сериозна ревизија за долговите на МРТВ и јавните претпријатија на штета на граѓаните!

ВМРО-ДПМНЕ, со тоа што ги кочи демократските процеси, поттикнува неодговорно работење на јавниот сервис МРТВ, не дозволуваат да се укине радиодифузната такса како давачка за граѓаните, го продолжуваат несовесното работење нивните кадри во претпријатијата кои тонат во уште поголеми долгови на штета на граѓаните!

dbi

11.04.2017

Новата Влада ќе обезбеди вработувања и помош за фирмите, Груевски не е никаков фактор!

Нови вработувања ќе има. Ќе има огромна државна поддршка за домашните препријатија. Ќе има реални странски инвестиции. Но сето тоа ќе го обезбеди новата реформска Влада на граѓаните на Република Македонија

dbi

11.04.2017

Парламентот и Иванов да го отфрлат насилството на Груевски и без одложување да овозможат мирен трансфер на власта!

Неопходен е здрав разум! Парламентот и Горге Иванов се должни да ја испочитуваат и спроведат мнозинската волја на 700 илјади граѓани преточена во 67 пратенички мандати и да овозможат избор на нов собраниски претседател и нова Влада, без одложување!

dbi

11.04.2017

Ќе има ревизија на сите тендери на ЕЛЕМ поради кои граѓаните плаќаат скапа струја

Граѓаните ќе дознаат кој се богател додека тие плаќаат за 100 проценти поскапа струја и ќе има одговорност за сите криминали и злоупотреби.

dbi

10.04.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени