mchi

Интервјуа

Интервју на Заев во вестите на Канал 5

Интервју на претседателот на СДСМ, Зоран Заев во вестите на Канал 5 телевизија

dbi

26.03.2017

Заев за Вечерњи лист: Ќе ја формирам новата реформска Влада во Македонија!

Интервју на претседателот на СДСМ, Зоран Заев за хрватскиот весник Вечерњи лист

dbi

25.03.2017

Шекеринска гостин во Отворено на ТВ 24

Заменик претседателката на СДСМ, Радмила Шекеринска гостин во емисијата Отворено на телевизија 24

dbi

24.03.2017

Заев за Вечерњи лист: Иванов е должен да го почитува гласот на 700.000 граѓани!

Очекувам претседателот на Собранието да биде брзо избран и да го извести Ѓорге Иванов дека согласно Уставот е должен веднаш да ми го даде мандатот. A потоа уверен сум дека новата Влада ќе биде составена во многу покус рок отколку што предвидува Уставот и дека многу побрзо ќе излезам со составот на новата реформска Влада

dbi

21.03.2017

Интервју на Заев за вестите на Al Jazeera Balkans

Интервју на претседателот на СДСМ Зоран Заев за вестите на Al Jazeera Balkans

dbi

20.03.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени