mchi

Прес

Законските решенија во рамки на процесот за помирување се поддржани со консензус, нема мешање во работата на судот и обвинителството

Во изјава за медиумите по состанокот на телото, Ременски истакна дека при изработката на Нацрт предлогот за законот појдовна основа бил опфатот, односно што не може да подлежи на амнестија за настаните од 27 ми април

dbi

18.12.2018

Обезбедуваме економски раст и повеќе пари кај граѓаните, очекувам пратениците да го поддржат Буџетот

Денеска, на пленарната седница во Собранието, предлог Буџетот за 2019 година влегува во последната собраниска фаза

dbi

18.12.2018

Воведуваме правична казнена политика, ги намалуваме казните и до 75 отсто

dbi

16.12.2018

Велковски: По 11 години стагнација, сериозно се инвестира во железницата, нови пруги кон Бугарија и Грција, градиме по план

Градиме по план! Сериозно инвестираме во нова патна и железничка инфраструктура

dbi

15.12.2018

Мицкоски како главен кадровик на Никола Груевски признава дека е анти НАТО и анти ЕУ

Самиот признава, за Мицкоски ЕУ и НАТО не се иднина. Мицкоски е анти НАТО и анти ЕУ

dbi

13.12.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени