mchi

Обраќања

Просечна плата од 30.000 денари за добар живот

Светлата иднина на Македонија, почитувани граѓани е испишана во овој План за живот во Македонија! Тука е испишана. Платите ќе се зголемуваат, па макар Груевски верувал или не, макар сакал или не!

dbi

28.11.2016

Спасовски: Просечна плата од 30 000 денари за остварување на сите семејни потреби

Предвидуваме просечна плата од 30 000 денари што би значело дека во едно семејство со двајца вработени буџет од илјада едва, да можат нормално да живеат, да можат да ги остварат сите потреби на семејството, да имаат егизстенција

dbi

28.11.2016

Заев: Ќе се живее достоиствено во Македонија, обезбедуваме живот!

И ветувам, ќе има минимална плата до крајот на новиот мандат од 16 илјади денари. Веднаш ќе ја качиме минималната плата на 12 илјади денари и просечната плата во Македонија ќе биде 500 евра, 30 илјади денари, за да има 1.000 евра во семејство со двајца возрасни и деца

dbi

28.11.2016

Спасовски: Ги враќаме долговите кон фирмите, ја помагаме домашната економија

Се обрзуваме на Навремена исплата на обврските од државата! Ќе ги вратиме долговите кон домашните фирми! Во првите 100 дена јавно ќе објавиме план и јасни рокови за нивно плаќање

dbi

27.11.2016

Заев: Режим е од една страна, живот е од друга

Знам дека ќе направите разлика бидејќи има разлика, има голема разлика во желбата за 63 пратеници за спас на сопствената кожа и Планот за живот на сите

dbi

27.11.2016

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени