mchi

Интервјуа

Шилегов учествуваше во дебатата на Отворено на телевизија 24

Кандидатот за градоначалник на град Скопје и потпретседател на СДСМ, Петре Шилегов учествуваше во дебатата за промоција на кандидатите за градоначалници - локални избори 2017 организирана од емисијата Отворено на телевизија 24

dbi

03.10.2017

Бочварски учествуваше во дебатата на Топ Тема на телевизија Телма

Кандидатот за градоначалник на општина Штип и потпретседател на СДСМ, Благој Бочварски учествуваше во дебатата за промоција на кандидатите за градоначалници

dbi

30.09.2017

Интервју на Богдановиќ за емисијата Само Вистина на Канал 5 ТВ

Интервју на кандидатот за градоначалник на општина Центар, Саша Богдановиќ за емисијата Само Вистина на Канал 5 телевизија

dbi

30.09.2017

Интервју на Богоев за Само вистина на Канал 5 ТВ

Интервју на кандидатот за градоначалник на општина Карпош и претседател на СДММ, Стефан Богоев за емисијата Само вистина на Канал 5 телевизија

dbi

29.09.2017

Интервју на Шилегов за Само вистина на Канал 5 ТВ

Интервју на кандидатот за градоначалник на Град Скопје и потпретседател на СДСМ, Петре Шилегов за емисијата Само вистина на Канал 5 телевизија

dbi

27.09.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени