mchi

Прес

Локвенец: Навремено исплатени 27 милиони евра субвенции за тутунарите. Нека се аирлија!

27 милиони евра, заслужено завршија во рацете на производителите на тутун. Нека се аирлија.

dbi

18.04.2019

Сиљановска да одговори за осудените насилници што ја поддржуваат

dbi

18.04.2019

Осудени насилници и криминалци стојат зад Сиљановска, затоа не го осуди насилството од 27 април

Осудени криминалци стојат зад Сиљановска, тоа кажува се.

dbi

18.04.2019

Стево: На 21 април имаме шанса да избереме напредок, да живееме во правично опшество, да ја искористиме, да продолжиме заедно напред

Да избереме напредок, а не назадување! Да избереме обединување, а не поделби! Да избереме интеграции, а не изолација!

dbi

18.04.2019

Млади, изберете сигурна иднина, заедно да отвориме нови можности, да не дозволиме да не вратат назад

Пристапот до младинските програми на ЕУ за младите ќе значи можност за студирање на најдобрите универзитети во Европа и развивање на вештини неопходни за активно учество на пазарот на трудот.

dbi

17.04.2019

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени