mchi

Прес центар

Зборот е збор, се намалуваат трошоците за нотарски и извршителски услуги

ладата предводена од СДСМ ги усвои измените на Законот за нотаријат и Законот за извршување со што значително се намалуваат трошоците на граѓаните кај извршителите и нотарите

dbi

26.09.2018

Костадинов: Зошто Мицкоски не сака Македонија да оди напред и работи против македонската иднина

dbi

24.09.2018

Растот од 3,1 отсто на БДП е доказ дека приближувањето до ЕУ и НАТО позитивно влијае врз економијата

На 30 септември да излеземе масовно и одлучно да заокружиме ЗА повеќе инвестиции и нови работни места, да заокружиме ЗА повисок животен стандард, да заокружиме ЗА европска Македонија.

dbi

07.09.2018

Имаме поддршка од светот, на 30 септември да излезме ЗА европска Македонија

На 30 септември да му покажеме на светот дека сме за напредок, дека сме ЗА влез во ЕУ, дека сме ЗА влез во НАТО, и масовно, одлучно и достоинствено да заокружиме ЗА европска Македонија.

dbi

05.09.2018

Поддршката од ЕУ е 260.000 евра дневно и дополнително ќе расте со нашиот напредок во интеграцијата

Македонија и вредносно и цивилизациски припаѓа во ЕУ и НАТО. Ајде на 30 септември да ја искористиме можност и да излеземе, да заокружиме ЗА влез во ЕУ и НАТО, да заокружиме ЗА развој и напредок, да заокружиме ЗА европска Македонија.

dbi

04.09.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени