mchi

Прес центар

Со членството во ЕУ секој наш земјоделец ќе има поголем приход!

Да се обединиме и на референдумот на 30 септември заедно да ја донесеме одлуката. Одиме напред, во ЕУ и НАТО!

dbi

16.08.2018

Со членство во ЕУ влегуваме во пазар од 500 милиони потрошувачи, создаваме услови за раст на економијата

На 30-ти септември, имаме историска шанса тоа да го обезбедиме, членство во ЕУ и НАТО со обезбеден македонски идентитет, македонска култура, наследство, македонски јазик, еднаш-засекогаш.

dbi

14.08.2018

Младите ги знаат придобивките од членството во ЕУ и НАТО, на референдумот ќе изберат иднина

Младите во Македонија се најсилните поддржувачи на евроинтеграциските процеси.

dbi

13.08.2018

Членството во ЕУ носи повеќе инвестиции, европски фондови, повеќе пари и подобар животен стандард

На референдумот на 30-ти септември да кажеме да за членство во ЕУ и НАТО со зачуван идентитет.

dbi

12.08.2018

Членството во НАТО значи безбедна иднина за нашите деца

Веќе ја добивме поканата, ајде заедно да обезбедиме: Македонија 30-та членка на НАТО.

dbi

11.08.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени