mchi

Прес центар

Локвенец: Граѓаните се обединија околу националните и стратешките интереси на Македонија

Да за Македонија во НАТО и ЕУ!

dbi

15.07.2018

Кирацовски: Членството во НАТО е остварување на целите поставени од осамостојувањето на Македонија

Со пенкало срушивме режим, со пенкало е потпишана поканата за членство на Македонија во НАТО, со пенкало ќе гласаме ЗА нашата иднина.

dbi

13.07.2018

Локвенец: Силна поддршка за процесите кои водат до членство на Македонија во НАТО

Македонија станува држава пример за решавање на отворени прашања и проблеми, држава пример за интеграција, партнерство и сојузништво со демократскиот свет.

dbi

12.07.2018

ВМРО-ДПМНЕ да престане да го кочи изборот на ДИК, амнестија за криминалите нема да има

ВМРО-ДПМНЕ ги кочи реформите и се обидува да го кочи напредокот на Република Македонија за полноправно членство во ЕУ и НАТО.

dbi

09.07.2018

Договорот е патриотски чин, Иванов е должен да го потпише Законот за негова ратификација

Конечниот Договорот со Република Грција за чија што Ратификација денеска со големо мнозинство се изјаснивме ЗА е патриотски чин

dbi

05.07.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени