mchi

Прес центар

Тунтев: Договорот е патриотски чин, носи иднина за државата и за сите граѓани

Нема враќање назад кон мрачното време на страв, омраза, понижени граѓани и изолација. Македонија тргна напред, живееме слободно, поврзани со светот, градејќи демократско и економски развиено општество за сите.

dbi

19.06.2018

Костадинов: Македонија продава струја и заработува од сопственото зголемено производство

Од почетокот на оваа година, на три аукции, вкупно се продадени 170.160 MWh со приход од над 8.7 милиони евра (8.720.558 евра).

dbi

12.06.2018

Мираковска: Нов закон во интерес на граѓаните, отпис на каматата за наплата на долгови

Со задоволство можам да соопштам дека како парламентарни партии постигнавме консензус за предлагање и усвојување на закон, којшто е од исклучително значење за граѓаните на Република Македонија.

dbi

07.06.2018

Костадинов: Мицкоски не ги почитува граѓаните!

Христијан Мицкоски, трет ден се крие од јавноста откако се потврди дека ги лажел граѓаните за неговиот ангажман како советник на Никола Груевски

dbi

07.06.2018

Костадинов: Откако призна дека земал пари, Мицкоски треба да им се извини на граѓаните за тоа што ги лажеше

Христијан Мицкоски, во телефонска изјава за еден национален медиум, самиот призна дека земал пари додека бил советник на Никола Груевски.

dbi

06.06.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени