mchi

Архива на вести

КОНКУРС за Школата за женски активизам - трета генерација

Школата за женски активизам е образовен проект дизајниран како академски курс и тренинг. Главна цел на Школата е развивање и воспоставување стандарди за родова еднаквост, како и подготвеност на жената социјалдемократка за донесување на политички одлуки во партијата и општеството

dbi

23.03.2017

Спасовски: Го прифативме неразумното барање на ВМРО-ДПМНЕ, наша цел е Македонија да оди напред!

Иако постоеше едно од низата неразумни барања коешто беше поставено од ВМРО ДПМНЕ, ние прифативме претседателот на Комисијата да биде од ВМРО ДПМНЕ се со цел да се откочат процесите во Р.Македонија, да профункционираат

dbi

23.03.2017

Нов Парламент и нова Влада отвораат иднина за Македонија, заврши времето Груевски-Мијалков-Велјаноски!

Мнозинството граѓани на кредибилни избори се изјаснија дека не сакаат повеќе Собрание што работи спротивно на Уставот, законите и Деловникот, што значи спротивно на нивните интереси. Не сакаат собраниски претседател кој во соработка со полицијата исфрлува нивни претставници и новинари од Народниот дом

dbi

23.03.2017

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ да не ги кочаат парламентарните процедури за Груевски, ќе има нова Влада!

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ немаат право заради заштита на криминалните интереси на Никола Груевски да се инволвираат во продолжување на политичката криза, што оди на штета на интересите на граѓаните, на бизнис секторот и на иднината на државата.

dbi

23.03.2017

Богдановиќ: СДСМ ги одбрани интересите на граѓаните, променети се плановите што Груевски насилно ги попречуваше!

Со денешната промена на деталните урбанистички планови мнозинството советници од СДСМ и коалицијата застана во одбрана на интересите на граѓаните и со тоа ги стопираме сите оние криминални проекти кои Груевски и ВМРО-ДПМНЕ ги започнаа

dbi

22.03.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени