mchi

Прес центар

Заев: Поборници сме на правдата и СДСМ е пример како се работи законски!

СДСМ е политичка партија којашто важи за пример за сите други политички партии за организирање кампања, се работи за кампањата 2016 година, за изборите коишто се одржаа на 11 декември, апсолутно нема ништо што претставува некаков проблем или каква било резерва од наша страна

dbi

22.03.2017

Спасовски: Да се одблокира процесот во Собранието, ВМРО-ДПМНЕ да престане да им штети на граѓаните!

Нашиот став е јасен дека треба да се одблокираат институциите и една од првите институции која треба да се одблокира е Собранието на Р.М. преку избор на Претседател, за да можеме да тргнеме во други чекори како избор на влада итн. и за Македонија да не биде место во кое некој ќе ги узурпира и блокира институциите на системот, а директна штета ќе трпат граѓаните

dbi

21.03.2017

Заев: Иванов ќе добие писмо од новиот претседател на Собранието треба да го додели мандатот!

Одговори на новинарски прашања

dbi

21.03.2017

Заев по средбата со Хан: Пораките се јасни, процесите за формирање нова Влада да се забрзаат!

Се договоривме дека процесите мора да бидат забрзани. Секој ден изгубен за Македонија е изгубен и за македонските граѓани и за европските перспективи на Македонија. Секако, забрзаувањето на процесите не значи дека треба да престанеме да бидеме внимателни за сите провокации кои се случуваат од другата страна, но едно е јасно, мора да побрзаме

dbi

21.03.2017

СДСМ Битола: Учениците да не бидат принудувани да излегуваат на протести

Ги повикуваме граѓаните на Битола да останат мирни и спокојни, да не влегуваат во црните сценаријата на Груевски и ВМРО ДПМНЕ за спас од одговорност за криминалите кои ги направија во текот на нивното владеење

dbi

21.03.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени