mchi

Прес

Заради калкулации ВМРО-ДПМНЕ не спроведе попис, тоа е важна операција во интерес на државата

Да не беше жално, ќе беше смешно, но ништо не нė изненадува од страна на опозициската ВМРО-ДПМНЕ.

dbi

10.06.2019

Лалчевска: Со успешните економски политики стапката на невработеност е намалена на историски 17,8 отсто

Остануваме посветени на создавање услови за економски раст, повеќе инвестиции, нови работни места и повисок животен стандард.

dbi

09.06.2019

Фрчкоски: Младите можат да аплицираат за младинска картичка, за бројни поволности за секојдневниот живот

Со гаранцијата за млади обезбедуваме шанса за секој млад човек да се стекне со пракса, вработување или доусовршување.

dbi

09.06.2019

Мицкоски, Николовски, Милошоски, Каракамишева навиваат да не добиеме датум, но нема да го спречат напредокот

Сите соработници на Мицкоски со јавни изјави дејствуваат против државните и интересите на граѓаните.

dbi

07.06.2019

Шахпаска: Го реформиравме системот за социјална заштита, опфатот за детски и образовен додаток го зголемивме за 20 пати

Во изминатите две години се посветивме на реализација на низа мерки што обезбедуваат повеќе пари и повисок животен стандард за сите граѓани.

dbi

06.06.2019

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени