mchi

Прес центар

Локвенец: 13 милиони евра од зголемените субвенции за тутун се влеваат во Општина Прилеп

Владата предводена од СДСМ спроведува уште една клучна мерка од програмата.

dbi

19.05.2018

Костадинов: Зголемени и навремени субвенции за 20.880 тутунари, се остварува уште една мерка

Владата преводена од СДСМ продолжува со водење на успешни политики и преку конкретни мерки покажува што значи вистинска грижа за граѓаните, за земјоделците и нивниот труд.

dbi

18.05.2018

Иванова: Мицкоски да не се крие зад однапред снимени изјави туку да одговори што го советувал Груевски

Христијан Мицкоски повторно се крие од јавноста и не дава одговори за тоа што го советувал поранешниот премиер и негов претходник Никола Груевски.

dbi

17.05.2018

Иванова: Мицкоски да одговори што го советувал Никола Груевски

Бидејќи Мицкоски бил советник за енергетика треба да одговори што го советувал Никола Груевски.

dbi

16.05.2018

Китев: Обезбедуваме правна сигурност и еднаков третман за домашните и странските компании

Социјалдемократскиот сојуз на Македонија и коалицијата создаваат подобри и еднакви услови за поддршка на домашните и странските компании со цел да обезбедат економски раст, развој и повисоки плати.

dbi

04.05.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени