mchi

Архива на вести

Доаѓа Влада на граѓаните, Груевски е во очај!

Сите граѓани знаат дека Никола Груевски ги употребува своите последни сили да им наштети на нив и на државата, во очајните обиди да се спаси себеси.

dbi

22.02.2017

Градска куќа во Велес се уште нема, градоначалникот Чадиев повторно со неостварени ветувања

Овој објект е сопственост на Општина Велес одамна требаше да биде Градска Куќа – гордост на Велес, според ветувањата на градоначалникот Чадиев.

dbi

22.02.2017

СДСМ Крива Паланка: Ветувањата на градоначалникот Алексовски за салата и затворениот базен се покажаа како лажни

Актуелниот градоначалник во првиот мандат вети дека ќе ја доврши спортската сала, а додека бараше втор мандат ветуваше дека таа ќе прерасне во современ затворен базен

dbi

22.02.2017

Средба Шекеринска - Бјорнстад: Очекуваме Македонија во брзо време да ја добие новата Влада!

Разговорите меѓу СДСМ и партиите кои се очекува да бидат дел од новото парламентарно мнозинство се во завршна фаза. Преговорите за сите прашања се водат исклучиво на основа на Уставот, за тоа постои согласност од сите страни. Очекуваме Македонија во брзо време да ја добие новата Влада

dbi

22.02.2017

(Документ) Тодоров лаже дека немало БСЖ вакцини бидејќи ќе замрзнеле по пат, итно е потребна одговорна Влада!

Одговорноста за недостигот на вакцини BCG, цели 4 месеци, на Клиниката за гинекологија, поради којашто се испуштаат новороденчиња без примена вакцина, Тодоров ја префрли на студот, поради којшто не летале авиони, а и да летале, вакцините ќе замрзнеле во нив!

dbi

22.02.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени