mchi

Прес центар

Шилегов: Зборот на Груевски во политиката не вреди веќе ништо

Одговори на новинарски прашања

dbi

02.01.2017

Шилегов: Ќе има нов Универзитетски клинички центар во Скопје, доаѓа живот!

Ќе го вратиме концептот на единствен Универзитетски клинички центар во којшто сите клиники ќе бидат функционално поврзани.Нема да ве препраќаат како досега од клиника во клиника

dbi

02.01.2017

Спасовски: Во интерес на демократијата и на граѓаните Деловникот мора да се почитува!

Сметаме дека г-динот Вељановски во овој момент не треба да претседава со седницата, конститутивна во Собранието, заради тоа што и парламентарната пракса и деловничките одредби говорат дека најстариот пратеник во Собранието на Република Македонија, највозрасниот по години треба да претседава со конститутивната седница.

dbi

30.12.2016

Шилегов: И Теарце избра промени, доаѓа нова и одговорна Влада!

Од овде, од Теарце, ќе ја послушаме пораката којашто ја испратија теарчани, таа е иста како што ја пратија остатокот од граѓаните на Република Македонија, а тоа е дека ќе има во Република Македонија одговорна Влада, Влада која што ќе ги воведе демократските промени во државата. Во Македонија ќе има Влада одговорна, институции кои што ќе одговорат на потребите на граѓаните.

dbi

25.12.2016

Шилегов: Теарце во недела ќе гласа за започнатите промени

Се гледа одлучноста на граѓаните на Теарце заедно со мнозинството граѓани на Македонија да ја вратат Македонија на вистинското место, да ја вратиме заеднички слободата, правдата и еднаквоста и тоа ќе се случи во недела

dbi

23.12.2016

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени