mchi

Обраќања

Заев: Нема да дозволиме загрозување на безбедноста и приватноста на пратениците

Пуштете го законот, нека живее и да видат сите дека апсолутно само може да го јакне ова едно општество за сите, кадешто ќе имаме рамноправни граѓани, коишто сите заедно ќе бидат зафатени за она што е важно за сите, а тоа е здравство, образование, економија, инфраструктура, борба против корупцијата, она што живот значи за сите граѓани

dbi

19.03.2018

Заев: Добро е што јавноста ќе има увид во вистината, нецелосно објавената снимка намерно создаваше погрешен впечаток

Ми беше од извонредно значење се да биде до крај транспарентно и јавно презентирано, и покрај тоа што правно-формално судот ќе се изјасни за постапката

dbi

19.03.2018

Кирацовски: На 75 години од депортацијата на Евреите испраќаме порака таков чин никогаш повеќе да не се повтори

Преку овој марш симболично ќе ја претставуваме патеката по којашто токму тука од Битола чекореле 793 семејства коишто биле депортирани

dbi

11.03.2018

Ласкова: Правиме сериозни чекори за правата на жените во Македонија

Во периодот пред нас продолжуваме да работиме на низа мерки што ги унапредуваат правата и статусот на жените

dbi

04.03.2018

Кирацовски: Жените се потребни за целосен напредок во општеството

Од овој плоштад заеднички испраќаме порака дека Македонија се промени и стана едно општество на еднакви граѓани и граѓанки

dbi

04.03.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени