mchi

Соопштенија

Со ниското ниво што го промовира, Мицкоски покажува дека останува заробен во поразените политики на неговиот претходник Груевски

Ниски страсти, црни кампањи, поигрување со судбините на граѓаните, попречување на правдата и злупотреби на судските процеси беа одлика токму на 11 годишното криминално владеење на ВМРО ДПМНЕ и Никола Груевски

dbi

18.04.2018

ВМРО-ДПМНЕ да собере сили да ги прифати позитивните вести за Македонија и да ги поздрави, препораката на ЕК е во интерес на граѓаните

Европската комисија ги препозна напорите на Владата предводена од СДСМ осоебно во делот на итните реформски приоритети, а Извештајот јасно нотира дека Македонија се враќа на европскиот пат

dbi

18.04.2018

Препораката за почеток на преговорите е признание за успешните реформии, Македонија повеќе не е заробена држава

Македонија продолжува да се гради како слободна, напредна, демократска и земја пријател на соседите и Европа.

dbi

18.04.2018

Лицемерно е ВМРО-ДПМНЕ да зборуваат за одговорност кога токму тие промовираат насилство, институциите ги расчистуваат инцидентите

ВМРО-ДПМНЕ, партијата којашто 11 години промовираше политики на насилство не може да се изземе од одговорност за затекнатите состојби во образованието и училиштата

dbi

17.04.2018

Времето кога се креираа политики заради остварување на нечии бизнис интереси заврши со заминувањето на ВМРО-ДПМНЕ во опозиција

ВМРО-ДПМНЕ очигледно не може да се помири со фактот дека економските политики на Владата предводена од СДСМ даваат реални резултати и затоа секојдневно продолжува да шири лажни вести

dbi

17.04.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени