mchi

Соопштенија

Милионските штети и провизии за ВМРО-ДПМНЕ се баналност, Владата предводена од СДСМ ги надминува напластените проблеми!

Наспроти таквиот коруптивен и криминален пристап кон инфраструктурата, Владата предводена од СДСМ активно работи на санирање на штетите од владеењето на ВМРО-ДПМНЕ и на натамошен развој на инфраструктурата.

dbi

13.08.2017

На ВМРО-ДПМНЕ му пречи успешната работа на Николовски, лажните обвинувања нема да ја сокријат катастрофата што ја оставиja зад себе!

Министерот Љупчо Николовски ги зајакна капацитетите на Државниот инспекторат за шумарство и ловство и му наложи покрај редовните контроли да изврши и вонредни контроли врз работата на ЈП,,Македонски Шуми“, управувачите на заштитените подрачја и приватните сопственици на шуми.

dbi

13.08.2017

Коруптивните политики на ВМРО-ДПМНЕ создадоа хаос во здравството, правата на пациентите се унапредуваат ...

Според официјалните информации од Министерството за здравство, случајот за кој денеска обвинува ВМРО-ДПМНЕ досега не е пријавен ниту регистриран ниту во Министерството, ниту во Државниот санитарен и здравствен инспекторат. Надлежните институции треба до крај да го расветлат случајот, а ВМРО-ДПМНЕ треба да престане со ширењето паника и вонземиреност.

dbi

13.08.2017

ВМРО-ДПМНЕ зад себе остави инфраструктурен пустош, Владата предводена од СДСМ работи на развој и унапредување на инфраструктурата

11 годишното коруптивно и расипничко владеење на ВМРО-ДПМНЕ остави пустош во инфраструктурата

dbi

12.08.2017

Заврши времето на масовна партизација на институциите од страна на ВМРО-ДПМНЕ, институциите ќе работат во интерес на граѓаните

Владата предводена од СДСМ започна процес на ослободување на институциите заробените

dbi

12.08.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени