mchi

Интервјуа

Кирацовски гостин во „Студио со“ на Нова ТВ

Заменик министерот за информатичко општество и администрација, Александар Кирацовски гостин во емисијата „Студио со“ на Нова ТВ.

dbi

03.11.2016

Интервју на Богоев во 24 Анализа

Интервју на претседателот на СДММ, Стефан Богоев во емисијата 24 Анализа на телевизија 24 Вести

dbi

02.11.2016

Интервју на Кирацовски за ТВ Орбис

Интервју на дополнителниот заменик министер за информатичко општество и администрација, Александар Кирацовски за емисијата Пелагонија на дланка на телевизија Орбис

dbi

01.11.2016

Претседателот Заев гостин во Визави на ТВ Вис

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев гостин во емисијата Визаци на регионалната телевизија ТВ Вис - Струмица.

dbi

28.10.2016

Тевдовски гостин во Отворено студио на телевизија Нова

Претседателот на комисијата за економија на СДСМ, Драган Тевдовски гостин во емисијата Отворено студио на телевизија Нова

dbi

28.10.2016

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени