mchi

Архива на вести

Директори што го поддржуваат режимот кријат имот, Антикорупциска да не молчи, ќе има одговорност!

Антикорупциската комисија инструирана од Груевски и соработниците нема право да штити функционери на ВМРО-ДПМНЕ на сметка на интересите на граѓаните.

dbi

21.03.2017

Иванов не може да му помогне Груевски, нема амнестија! А ќе има нова Влада на граѓаните!

Ќе има конститутивна седница и избор на нов претседател на Собранието и тој ќе го извести Иванов дека е должен веднаш да му го даде мандатот на претседателот на СДСМ, Зоран Заев, за состав на новата Влада.

dbi

21.03.2017

Го спасивме Кејот од бизнис интересите на Груевски, продолжуваме да работиме заедно со граѓаните

Успеавме да го заштитиме Кејот заедно со граѓаните. Ја спречивме намерата на Груевски и на Коце Трајановски да го уништат Кејот за да се реализира планираниот бизнис на партнерот на Груевски, Алек Теренова.

dbi

21.03.2017

Лицата со Даунов синдром ќе бидат вклучени во општеството според нивните можности, новата реформска Влада носи промени за сите!

Лицата со Даунов синдром ќе добијат вистинска шанса за вработување во јавната администрација затоа што строго ќе се почитуваат квотите за вработување лица со посебни потреби во администрацијата, со уважување на стручни мислења издадени од центрите за социјална работа, за приоритет при вработувањата

dbi

21.03.2017

Заев за Вечерњи лист: Иванов е должен да го почитува гласот на 700.000 граѓани!

Очекувам претседателот на Собранието да биде брзо избран и да го извести Ѓорге Иванов дека согласно Уставот е должен веднаш да ми го даде мандатот. A потоа уверен сум дека новата Влада ќе биде составена во многу покус рок отколку што предвидува Уставот и дека многу побрзо ќе излезам со составот на новата реформска Влада

dbi

21.03.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени