mchi

Обраќања

Кирацовски: Институциите имаат должност да го расветлат случајот од 27 април, пратениците не се над законите

Враќањето на правната држава е нешто за што сите со години се боревме, а Собранието мора да биде првото место каде што правдата ќе завладее

dbi

30.11.2017

Велковски: Предлог буџетот ги отсликува економските и социјалните политики што носат економски раст

Видео од обраќањето на пратеникот Диме Велковски,на комисијата за финансирање и буџет,по однос прва точка од дневен ред Предлог-Буџет на Република Македонија за 2018 година

dbi

27.11.2017

Ковачевски: Буџетот за 2018 година обезбедува повеќе пари за граѓаните и ги крати непродуктивните трошоци

Видео од обраќањето на пратеникот Васко Ковачевски,на комисијата за финансирање и буџет,по однос прва точка од дневен ред, Предлог-Буџет на Република Македонија за 2018 година

dbi

27.11.2017

Заев: Започнатите реформи во судството ќе овозможат независно судство ослободено од политички притисоци

Видео од одговор на пратеничко прашање на Претседателот на СДСМ и Премиер на Република Македонија,Зоран Заев на 23 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

24.11.2017

Заев: Од 2019 ќе започне повратот на ДДВ што ќе донесе повеќе пари и кај граѓаните и во Буџетот на Р.М.

Видео од одговор на пратеничко прашање на Претседателот на СДСМ и Премиер на Република Македонија,Зоран Заев на 23 седница на Собранието на Република Македонија

dbi

24.11.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени