mchi

Соопштенија

ВМРО-ДПМНЕ не може да разбере дека наместените тендери завршија со нивното заминување од власт, АД ЕЛЕМ и РЕК Битола работат законски

ВМРО-ДПМНЕ партијата што остави пустош во енергетиката, неколку денови упорно се обидува да шири лажни вести коишто веднаш се демантирани

dbi

14.04.2018

ВМРО-ДПМНЕ продолжува со лицемерното однесување, новиот Закон за високо образование е во интерес на студентите и професорите

ВМРО-ДПМНЕ партијата којашто со 11 годишното неодговорно и криминално владеење го урниса образовниот систем и нанесе огромни штети врз високото образование нема никаков кредибилитет да зборува за состојбите во образованието

dbi

14.04.2018

Наместените тендери беа одлика на криминалното владеење на ВМРО-ДПМНЕ, АД ЕЛЕМ и РЕК Битола работат законски и во интерес на граѓаните

ВМРО-ДПМНЕ партијата чиешто владеење беше одбележано со криминал, скандали, расипништво и коруптивно однесување нема никаква стратегија освен ширење на лажни вести и очајни обиди за манипулирање со јавноста.

dbi

13.04.2018

За само 10 месеци Владата предводена од СДСМ и Министерството за труд и социјална политика направија повеќе отколку 11 години наназад

Скандали, неработа, неодговорност и негрижа ги одбележаа 11 години криминално владеење на ВМРО-ДПМНЕ и тоа време заврши.

dbi

13.04.2018

Мицкоски повторно пропушти прилика да се дистанцира од Груевски и да се извини за пустошот од криминалното владеење на ВМРО-ДПМНЕ

Заглавен во минатото, рака под рака со Никола Груевски, Мицковски преку лажни вести неуспешно се обидува да ги прикрива штетите од владеењето на неговата партија

dbi

13.04.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени