mchi

Прес

Интензивно се асфалтираат улици во населбата „Гоце Делчев" во Прилеп

dbi

09.07.2019

Шимиќ: Реконструирани значајни сообраќајници во Кисела Вода, обезбедуваме сигурни и безбедни коловози

Град Скопје ја реконструираше улицата Антон Димитров, во населба Драчево, во вкупна должина од 1.200 метри.

dbi

09.07.2019

Кондовска: Градиме по план во Скопје, интензивно се реконструираат најважните сообраќајници и во Чаир

Преку конкретни мерки и активности, секојдневно работиме во интерес на граѓаните и ги подобруваме условите за живот.

dbi

07.07.2019

Градиме по план, по долги години во Ѓорче Петров се реконструира западниот влез на Скопје

По подолго време се реконструира западниот влез на нашиот град.

dbi

05.07.2019

Николовски: СДСМ воведе нов систем на работа, започнуваме на редовни средби со граѓаните, на терен

Со почетокот на овој месец, јули, започнуваме и со теренски активности и средби со граѓаните, на терен, во маалата, во селата, во урбаните заедници, низ сите градови и општини.

dbi

04.07.2019

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени