mchi

Обраќања

Кирацовски: Стрежево е пример за капитален, стратешки објект што обезбедува квалитетен живот за граѓаните

Со една реченица – ЈП Стрежево обезбедува живот за Битола и нејзината околина

dbi

26.11.2018

Локвенец: Се санираат пропустите на автопатот Кичево - Охрид и се заштедуваат 95 милиони евра пари на граѓаните.

Видео од денешното обраќање на пратеникот од СДСМ и коалицијата Хари Локвенец на 65 седница на Собранието на Република Македонија.

dbi

12.11.2018

Шахпаска:Со измените на Законот, дополнителни 1600 стечајни работници ќе бидат материјално обезбедени

Видео од денешното обраќање на пратеничката на СДСМ Јагода Шахпаска, на 60 седница на Собранието на Република Македонија.

dbi

24.10.2018

Шахпаска: Време е да донесеме вистински, одлучен чекор за иднината на Македонија

Видео од денешното обраќање на пратеничката на СДСМ, Јагода Шахпаска на 61 седница на Собранието на Република Македонија.

dbi

17.10.2018

Костадинов: Да се обединиме околу уставните измени и да донесеме одлуки за доброто на граѓаните

Видео од денешното обраќање на пратеникот на СДСМ, Коста Костадинов на 61 седница на Собранието на Република Македонија.

dbi

16.10.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени