mchi

Архива на вести

Андреевски: Дефектите се од власта во замнинување, не од РЕК Битола!

Одговори на новинарски прашања

dbi

13.01.2017

Андреевски: 4.2 милиона евра досега за увезената струја, итно е потребна Влада на граѓаните!

Ова што ни се случува деновие ги открива криминалните политики на власта во заминување, Македонија е оставена без доволни количини на електрична енергија произведена дома и без реални инвестиции во домашните енергетски капацитети

dbi

13.01.2017

Mирчески: Загадувањето е огромно, болниците се преполни, итно е потребна Влада на граѓаните!

Потребни се краткорочни мерки во деновите на високо загадување на воздухот, како и одговорни еколошки политики. Тоа значи гасификација на Скопје, но и на другите градови. За најголемите загадувачи да се обезбедат субвенции за најсовремени филтри

dbi

13.01.2017

15% од ДДВ назад кај граѓаните, плата плус дома!

За секој купен производ или искористена услуга за коишто државата наплаќа ДДВ преку фискалните сметки, 15% од вкупниот платениот износ за ДДВ ќе се враќаат на сметка на граѓаните

dbi

13.01.2017

Македонија е прва во Европа по болни од грип, власта во заминување наместо да крие, итно да реагира!

Граѓаните мора да ја знаат реалната состојба со грипот и вирусите во Македонија за да се заштитат, посебно во услови на големото загадување на воздухот, големиот студ што ја зафати земјава, а недостиг на вистинска превентивна заштита на населението

dbi

12.01.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени