mchi

Обраќања

Заев: Постигнат е договор за проширување на владината коалиција, процесот ќе се заокружи пред органите на партиите

dbi

15.05.2018

Заев: Се потврди незаконитоста на ПИ мерките, очекувам правда

Промената на обвинението, односно преквалификацијата на самото обвинение, а согласно законот, со самото тоа и потврдата за незаконитоста на ПИ мерки, за снимање на просториите, за слушање на телефоните и слично, само по себе, уште еднаш по не знам кој пат докажуваат каква била злокобна, зла и незаконска намера, заради политички цели да се злоупотребат институциите на мојата земја.

dbi

15.05.2018

Шекеринска на трибина со граѓаните на Бутел: Денес Македонија е држава на слободни граѓани, којашто се развива и се движи напред

. Бројни економски параметри ја потврдуваат успешноста на политиките на Владата предводена од СДСМ, а граѓаните ги чувствуваат придобивските од одговорното работење.

dbi

15.05.2018

Заев на граѓанска трибина во Тетово: Македонија чекори по вистинскиот пат, интеграцијата значи економија и подобар животен стандард

Претседателот Заев посочи дека Македонија чекори по вистинскиот пат и го искажа своето уверување, со посветена работа, заеднички со граѓаните, Македонија ќе биде достоинствено место за живот на сегашните и идните генерации.

dbi

11.05.2018

Заев: Предметот „Поткуп“ е смислен за да се спречи објавувањето на Вистината за Македонија тоа се докажува

dbi

09.05.2018

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени