mchi

Соопштенија

Здравјето на граѓаните е врвен приоритет за новата Влада, итно да се овозможи формирањето!

Никогаш повеќе да не се повторат случаите на смртност поради криминални интереси, што донесоа неисправни

dbi

19.03.2017

ВМРО-ДПМНЕ да се помири, режимот заврши, Македонија оди напред!

Ќе има и независни институции. И правда. Се што Груевски и неговите соработници уништија. Претставниците на ВМРО-ДПМНЕ мора да се помират со тоа дека режимот заврши. Македонија оди напред

dbi

18.03.2017

Ќе има нова реформска Влада, Груевски мора да се помири со тоа!

Граѓаните ја имаат пред себе Програмата на новата реформска Влада, којашто ја гарантира унитарноста на државата, како и грижата за граѓанските потреби. А во неа нема ништо за што зборува уплашениот Груевски, кој е подготвен на секакви злоупотреби, на медиуми, деца, граѓани, провокации само да ја продлабочи политичката криза за да се обиде да се спаси од одговорност за криминалите

dbi

18.03.2017

Стандард и Пурс ги потврдија штетните економски политики, итно е потребна нова реформска Влада!

Кредитната агенција Стандард и Пурс го потврди намалениот кредитен рејтинг на земјава на ББ- со што уште еднаш се покажа дека економските политики на досегашната власт се штетни за граѓаните затоа што меѓудругото ја втурнаа земјата во ранг на земји ризични за кредитирање

dbi

18.03.2017

Време е Груевски да прифати дека е опозиција, доаѓа нова реформска Влада на граѓаните!

Груевски и ВМРО-ДПМНЕ мора да се вразумат, да прифатат дека граѓаните не ги поддржуваат и се опозиција и да овозможат мирен трансфер на власта

dbi

18.03.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени