mchi

Интервјуа

Интервју на Шилегов за Само вистина на Канал 5 ТВ

Интервју на кандидатот за градоначалник на Град Скопје и потпретседател на СДСМ, Петре Шилегов за емисијата Само вистина на Канал 5 телевизија

dbi

27.09.2017

Кирацовски гостин во „Само вистина“ на Канал 5 телевизија

Генералниот секретар на СДСМ, Александар Кирацовски гостин во емисијата „Само вистина“ на Канал 5 телевизија

dbi

18.09.2017

Интервју на Шилегов за порталот Пост.мк

Интервју на кандидатот за градоначалник на Град Скопје и потпретседател на СДСМ, Петре Шилегов за порталот Пост.мк

dbi

14.09.2017

Интервју на Шилегов за Слободен печат

Интервју на кандидатот за градоначалник на Град Скопје и потпретседател на СДСМ, Петре Шилегов за Слободен печат

dbi

14.09.2017

Ременски гостин во Отворено студио на телевизија Нова

Потпретседателката на СДСМ, Фросина Ременски гостин во емисијата Отворено студио на телевизија Нова

dbi

17.08.2017

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени